CC BY-NC-SA 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

2 Comments

 1. 1
  mm says:

  Een feest om naar te kijken! …of zoals mijn kleinzoontje van 3 zei ” wat ‘sjattige’ eitjes”. ?

  • 2
   Ria Matheussen says:

   Wat aardig van je kleinzoon Maddy. Ook in de Zentanglewereld probeert men een beetje te tekenen naargelang de tijd van het jaar en dat is wel prettig.
   Door mijn arthroseklachten doe ik niet aan alles mee. Ik moet echt voldoende rust nemen en kies daarom gewoon wat me het meeste aanspreekt. Ik ga zeker nog meedoen bij de Diva en misschien ook bij Joey maar niet meer elke keer…Leuk dat de kleinkinderen weer bij jou zijn na een paar mooie dagen aan zee, dat zal deugd gedaan hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.