Aan Adele’s 200 ste challenge kon ik echt niet weerstaan. Elke week stelt ze enkele tangles en een bepaalde string. voor. In het verleden deed ik regelmatig mee en leerde hier enorm veel door. Iedere keer opnieuw, steekt Adele enorm veel werk in de presentatie van de inzendingen en heeft een vriendelijk woord over voor iedere tekening, ik apprecieer dat heel erg. Naast haar nieuwe tangle C-Perfs heb ik het fragment Y1 getekend en mijn nieuwste patroon C-View. De tile is gemaakt op grijs tekenpapier en afgewerkt met blauwe kleurpotloden en een witte gelpen. Ik wil Adele hiermee hartelijk bedanken en wens haar veel succes voor de toekomst!

I couldn’t resist to the wonderful challenge of Adele. 200 times, she has already found for us, tanglers from all over the world,  an original string to fill with tangles. I used to join several times and learned a lot.  Thank you dear Adele for such a nice presentation, every week again  and for writing a nice description on everyone’s work. I do appreciate that very much. Congratulations and wish you success and happiness for the future. For this tile (on grey paper) I have drawn her new tangle C-Perfs,  the fragment Y1 and my new pattern C-view. I have  used a black pen, blue colourpencils and a white gellypen.

 

Tickled to Tangle

Print Friendly, PDF & Email

CC BY-NC-SA 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

6 Comments

 1. 5
  JENNIFER SPARROW says:

  Oh, what a nice surprise to see your post! I hope you’re feeling better and getting lots of rest. This tile is so soft and pretty. I love the gray and blues together.

  • 6
   Ria Matheussen says:

   Thank you very much for giving me here a nice compliment.
   After 4 treatments of shockwavetherapy my shoulder and arm feel a lot better.
   I have also had a denervation in my back and this procedure gives me more comfort, so little by little, I’m drawing again, not too much, but it is good to exercise and to take a look now and than on the challenges and the new patterns.
   Your transparent aquafleur is beautiful and very special and I do like your lovely watercoloured Mooka!!!
   Kind regards from Belgium.

 2. 3
  maddy says:

  Ik ben blij dat ik nog eens iets van je zie! Dit is werkelijk een hele mooie tekening..zowel naar kleur als naar combinatie. Ik hoop dat het ondertussen al beter met je gezondheid gaat.
  Hartelijke groeten uit het noordoosten van België ?

  • 4
   Ria Matheussen says:

   Wat leuk om via deze weg nog een mooi compliment te krijgen. Dank je wel Maddy.
   Na 4 shockwavebehandelingen bij dokter Claeys in Virga Jesse geeft me dit nu na een paar maanden een spectaculaire verbetering in mijn schouder/arm zonder operatie.
   Ook door die kleine zenuwtjes te laten “verbranden” rond de versleten facetgewrichtjes rond mijn vroegere herniaoperaties, hier in Luik, heb ik ook meer comfort gekregen…de arthrose is er nog maar ik voel me een stuk beter. Ik heb een ergonomische stoel gekregen, een ergonomisch toetsenbord/muisblad, alle beetjes helpen. Ik mag/wil niet meer overdrijven maar af en toe (met veel pauzes ertussen om te stretchen) een tekening maken lukt goed en het ontspant me.
   Voor jou ook vele leuke momenten in een hopelijk (nog) lange zomer en natuurlijk hartelijke groeten vanuit Izier

 3. 1

  This is very beautiful!

  • 2
   Ria Matheussen says:

   Thank you very much Michele for this unexpected compliment. I couldn’t resist to this lovely challenge to honour Adele.
   I will keep on tangling but not so much as I used to do but very regulary I take a look on the challenges to see what is going on and I’m a big fan of your work.
   Your calendarpages are a joy for the eye and I love your T.T., especially this week the bleu one with Jem is absolutely gorgeous!!!
   Aimee looks to me very clever and I think she gives you wonderful moments.
   Kind regards from Belgium and till next time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.