Het project pack 7 viel dit jaar samen met de “12 days before Christmas”. Het is leuk, zowel voor beginners als gevorderden, om dan dankzij de video’s samen met Rick, Maria, Molly, Martha en Julie te tangelen!

Dit jaar werd er vnl. gekozen voor grijze tiles en blauwe tinten. De koele ijzige kleuren geven een winters tintje. Samen met de gouden accenten brengen ze ook een feestelijke toets op je tegeltjes.

Ik heb veel plezier beleefd aan het maken van deze reeks en besloot daarom om er klein extra blogpostje van te maken.

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

Dag 12

Dat waren mijn 12 resultaten. Misschien vind je er een idee tussen dat je kan inspireren om een mooie kerstkaart te maken! Alle demonstratievideo’s kan je on-line terugvinden.

Tangledreams wordt nog steeds druk bezocht. Ik ben daar dankbaar voor en wil daarom graag nog een tijdje doorgaan…

Hartelijke groeten aan alle bezoekers en fijne eindejaarsdagen,

Ria

Print Friendly, PDF & Email

CC BY-NC-SA 4.0 This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

6 reacties

 1. 5
  Ingrid Reynders says:

  Prachtig Ria, de perfecte weergave van “winter” !

  Geniet van fijne eindejaarsdagen en roetsj gezond en gelukkig het nieuwe jaar in !
  Veel tangleplezier,

  Ingrid

  • 6
   Ria says:

   Ik heb veel plezier gehad aan de videofilmpjes van dit 7 de project pack en ik kon het niet nalaten een postje te maken van de resultaten. Dat tekenen op grijs papier is een echte hype geworden in de Zentanglewereld. Ik heb nu mijn tekenspullen voor een paar weken opgeborgen om te genieten van de laatste dagen van het jaar. Hopelijk zitten er voor jou ook nog wat verlofdagen in en ik wens je het allerbeste voor jou en je familie!

 2. 1
  Angela says:

  Hallo Ria,
  Ik heb t Zentangle pas sinds kort ontdekt, zo ook Tangledreams.
  Ik hoop dat je nog een poosje doorgaat met bloggen. Ik kan nog veel van je leren.

  Fijne Kerstdagen en een goed 2020 toegewenst.

  Groet,
  Angela
  ( Friesland)

  • 2
   Ria says:

   Dat is een mooi compliment dat ik erg apprecieer Angela, dank je wel. Ik wens je veel plezier met tangelen en wens jou vanzelfsprekend ook het beste toe voor het nieuwe jaar! Als je kijkt naar mijn eerste werkjes zie je dat er toch een evolutie in zit en dat is prettig. Iedereen kan groeien in deze leuke tekenkunst mits oefening!!!

   • 3
    Angela says:

    Ik ga je blogs vanaf t begin lezen en zal zeker het verschil gaan zien.
    Ik wordt volgend jaar 60 en merk dat Zentangle rust geeft.

    • 4
     Ria says:

     Inderdaad, het zal een leerzame tocht worden. Zelf leer ik ook nog elke dag bij. Er zijn natuurlijk mensen die hier al jaren mee bezig zijn, je mag je daar nooit mee vergelijken, integendeel elke tegel is de moeite waard en vooral het meditatieve aspect is belangrijk. Zelf ben ik ook rond mijn 60 ste begonnen en deze tekenkunst heeft mij al veel mooie momenten van diepe ontspanning gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.